Heel Houten Hapt

Natuurlijk worden op Proeftuin Houten de smaakpapillen verrast. Thuisafgehaald, een online platform waarop je maaltijden kunt delen met buurtgenoten, maakt een lekkere lunch klaar.

Niet iedereen is in staat om zelf een maaltijd te bereiden. In het project Bijzonder Thuisafgehaald worden Houtense thuiskoks gekoppeld aan buurtgenoten die niet meer (altijd) zelf kunnen koken.

Ken of ben jij iemand die geholpen is met een verse maaltijd van een buurtgenoot? Of zou je zelf wel willen koken voor iemand anders? Kom langs bij onze stand op 5 maart, dan vertellen we je er alles over! En als je er toch bent, proef even de lekkere hapjes van onze thuiskoks!

Wie zijn zij?

Mana en Galina, de kokkinnen van MaNas Catering, willen dat mensen gezonder gaan eten. Meer verse, onbewerkte en biologische producten. Ze ontwerpen nieuwe vegetarische gerechten en gebruiken veel plantaardige producten voor de bereiding van de traditionele gerechten. Ze koken met het seizoen en met streekprodukten. Ze maken niet meer dan per persoon nodig is, dus geen verspilling van eten. Zo leveren ze hun bijdrage aan een duurzame Houtense samenleving.

Geef een reactie