Gluren bij de Buren

MINI HUISKAMER GLUREN BIJ DE BUREN

Op zondag 2 oktober vindt Gluren bij de Buren 2016 plaats! Cultuur Aan de Slinger verzorgt voor de tiende keer dit gezelligste evenement van Houten. Verschillende huiskamers openen hun deuren voor publiek en bieden een podium aan muzikanten, dichters, dansers, beeldend kunstenaars en theatermakers. Aangezien het de feestelijke jubileumeditie is, roepen wij gastvrije bewoners uit heel Houten op om hun woonkamer, zolder, keuken of serre beschikbaar te stellen voor een optreden van creatief talent! Dus geef je op via cultuur@aandeslinger.nl.

Tijdens Proeftuin Houten zetten we alvast een kleine woonkamer neer en geven we een preview van Gluren bij de Buren 2016.

  • Tijgerlelie met Emily van Orsouw:Tijgerlelie maakt Nederlandstalige Songs met een ruig elektronisch randje. Vooral op zoek naar kippenvel. Soms stoer, vaker melancholisch. Échte Liedjes, Sfeervol, Triphop of Pop; In het Nederlands, puur en vuurt af op je hart. Je zou er iets van Tori Amos, London Grammar en Massive Attack of Bløf in kunnen terug horen. Tijgerlelie werkt al 10 jaar in het diepste geheim aan tientallen songs. Ruwe versies van flarden tekst, of verfijnde producties die in een avond vol inspiratie tot stand kwamen.
  • Tinto: Het duo Tinto (gitaar en zang) speelt covers van de jaren ’60 tot nu, met een vleugje eigen repertoire. Laat je meevoeren door de tijden heen, laat mooie herinneringen opborrelen en laat je verrassen door het onbekende.
  • Vocalgroup met Marlou Koevoets: Begin 2015 opgericht door Maria de Bruin en Marlou Koevoets. Maria en Marlou kennen elkaar van de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam. Nadat zij beide een muziekopleiding hebben afgerond, kwamen ze elkaar in Gouda weer tegen en hadden dezelfde wens: zingen in een vocalgroup. Zij zingen het liefste toffe arrangementen uit de popmuziek o.a. geïnspireerd door de vocalgroup Pentatonix.

Geef een reactie