Doe Mee met Training U.Lab (Theory-U) op De KrachtFabriek

ulab

 

We leven in een tijd leven waarin veel aan het veranderen is. Er zijn veel meningen over welke kant het op moet en veel angsten over welke kant het op gaat. Maar wat wil er nu eigenlijk ontstaan? Welke verandering dient zich aan? En wat betekent dat voor jou? Hoe kan jij hier jouw rol in pakken?

Otto Scharmer reisde de wereld over om te onderzoeken wat ‘het geheim’ is van vooraanstaand leiders en grote visionairs op allerlei gebied en schreef hierover het boek Theory-U. Theorie U gaat over persoonlijk leiderschap, met als kernvraag: Hoe kan ik als mens een volstrekt eigen bijdrage leveren aan de maatschappij, die tegelijkertijd aansluit bij wat de omgeving echt nodig heeft?

In september start er een gratis training werken met Theory-U (u.lab). De training bestaat voor een deel uit live online college’s, leeswerk en opdrachten. Katrin Larsen (Houtense, trainer, coach, Theory-U-ervaringsdeskundige) wil graag samen met drie andere ervaren facilitators, deze cursus in Houten (op De KrachtFabriek) gaan begeleiden. Volgens mij een geweldige kans!

De training is bedoeld voor alle betrokken inwoners van Houten.

Donderdagmiddag 15 september is de eerste ‘live’-bijeenkomst, dus als je meedoet, zet deze datum vast in je agenda.

Hoe de rest van de planning er precies uit gaat zien, wordt in augustus bekend.

– wil jij leren werken met Theory-U?

– wil je (nog meer) in beweging komen en in beweging brengen voor een wereld die werkt?

– beheers je op een goed niveau de engelse taal (inschatting HBO+)?

– ben je bereid om je eigen overtuigingen, belemmeringen, scepsis en angsten onder ogen te komen?

Meld je dan aan voor u.lab via onderstaande link.

https://www.edx.org/course/u-lab-leading-emerging-future-mitx-15-671-1x

Geef een reactie