Online platform Proeftuin Houten van start!

Proeftuin Houten is een online platform over lokale innovatie in de gemeente Houten. Het is bedoeld om te inspireren, te infomeren en mensen uit te nodigen om Houten mooier te maken. Onderlegger is de Toekomstvisie Proeftuin Houten welke tot stand is gekomen in samenwerking met 1200 Houtenaren. De visie benoemt drie thema’s waarop Houten zich als proeftuin wil onderscheiden: Zorg voor Elkaar, Circulaire Stad en Duurzame Mobiliteit.

Vernieuwende initiatieven die bijdragen aan de leefbaarheid en het welzijn van Houten zetten we op dit online platform in het zonnetje. Het platform is een samenwerking tussen Houtense inwoners, organisaties en de gemeente. Ken jij of heb jij een vernieuwend idee dat je onder de aandacht wilt brengen op deze website? Mail dan naar proeftuin@houten.nl

Geef een reactie