Graffiti als communicatiemiddel: wat vind jij?

De gemeente gebruikt deze week wel een heel ongebruikelijke manier van communiceren richting haar inwoners: graffiti spuiten! Of beter gezegd ‘krijtspray spuiten’. Want in tegenstelling tot graffiti, spoelt de regen de krijtspray er binnen enkele dagen af.

Heb jij de krijtspray al gezien? Op 75 punten in Houten zijn parkeerplaatsen gemarkeerd als mogelijk toekomstige plek voor een oplaadpaal. Zo bereiden we ons voor op de groei van elektrische auto’s en duurzaam vervoer. Meer weten over het plan voor laadpalen? Kijk op www.duurzaamhouten.nl.

Oproep

De gemeente is benieuwd wat jij van deze nieuwe manier van communiceren vindt. Is het een goed plan, of juist niet, om met graffiti/ krijtspray de aandacht te trekken? Bereikt de gemeente hiermee een nieuwe doelgroep? Laat jouw mening achter in de reacties!

Geef een reactie