Goede ideeën gezocht voor de waterschappen

Heb je een goed idee voor het waterschap, Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden? Heb je een geniaal plan om het water schoon te houden? Of zorg jij er voor dat Houten in 2025 nog steeds droge voeten heeft? Vernieuwende oplossingen en baanbrekende initiatieven op het gebied van water maken kans op de Waterinnovatieprijs 2017.

De Unie van Waterschappen heeft een prijs in het leven geroepen, de Waterinnovatieprijs. Je kunt de prijs winnen met een innovatief waterproject dat toepasbaar is op één van de volgende thema’s:

  • Waterveiligheid;
  • Schoon water;
  • Voldoende water.

Door de verandering van het klimaat zijn nieuwe oplossingen nodig om de impact van bijvoorbeeld wateroverlast, maar ook droogte, te verkleinen. Heb je een goed idee hoe ons waterschap dat kan aanpakken? Ding dan mee naar de Waterinnovatieprijs!

De prijs

De winnaar wordt op 27 november gekozen door de jury. Wie weet wordt jouw idee dan wel werkelijkheid! De winnaar wordt 9 maanden lang ondersteunt bij de uitwerking en uitvoering van het winnende initiatief. Denk aan hulp bij de aanvraag van financiering of hulp bij het starten van je eigen proeftuin. Wie weet vindt jouw idee dan wel een plek in het mooie Houten!

Inschrijven

De Waterinnovatieprijs wordt uitgereikt op 27 november in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Tot 27 september kan je ideeën insturen. Stuur je idee in via deze website.

Foto: Henk Monster.

Geef een reactie