DO-CHALLENGE 2.0 VAN START!

10 oktober 2017, op de Dag van Duurzaamheid, is de kick-off van DO-Challenge 2.0. Met 19 organisaties en bedrijven is de groep deelnemers flink gegroeid ten opzichte van DO-Challenge 1.0, in 2016.

In DO-Challenge 2.0 lichten deze ondernemers hun scores door op het terrein van Planet (milieu), People (mens-vriendelijkheid), Profit (bedrijfsmatig) en Passion (identiteit) en bepalen een aantal acties waar ze de komende tijd aan gaan werken.

De 19 deelnemers aan DO-Challenge 2.0 zijn: Bouwbedrijf van Dort, Inventum, Leoxx, De Rooy Transport, Viac, Arval, HaakKranen Ontwerpers, Gemeente Houten, Antoniahoeve, Barten bouwbedrijf, Kids Lodge, Uytewaal Catering, Crystal Networks, Theater aan de Slinger, Multiwacht, Van Wijk fruitbedrijf, Van Houten & Co, Fagerhult en Scholengemeenschap de Heemlanden

Ondernemend Houten

DO-Challenge is een initiatief van Ondernemend Houten, het samenwerkingsverband van de zes ondernemersverenigingen in Houten. Doel is om op een positieve wijze ondernemers te inspireren en stimuleren op het gebied van duurzaamheid. DO-Challenge wil Houtense bedrijven helpen om op innovatieve wijze duurzaam te ondernemen. Centraal instrument hierin is de in DO-Challenge 1.0 ontwikkelde digitale monitor waarmee acties en resultaten gestructureerd in kaart worden gebracht.

Geef een reactie