Ga mee op de Klimaatexpeditie!

Jouw buurvrouw plaatst zonnepanelen op het dak en de andere buren hebben het huis beter laten isoleren. Dit doen ze om de energierekening naar beneden te krijgen of voor het klimaat. De Energietafel Houten zet zich graag in voor een energieneutraal Houten. Daarom organiseren zij een reeks bijeenkomsten over dit thema.

In het radioprogramma de Kracht van Houten van 10 oktober vertellen de Energietafel en de gemeente over het hoe en waarom van de Klimaatexpeditie. Op hetzelfde moment wordt bij de gemeenteraad een duurzame attentie uitgedeeld. Zo gaat de Klimaatexpeditie op de dag van de duurzaamheid officieel van start!

Wat is energieneutraal? Waarom is het nodig? Wat kan ik dan doen en heeft dat wel zin? Jouw vragen worden tijdens de bijeenkomsten van de klimaatexpeditie zo goed mogelijk beantwoord. Kijk op de agenda voor de bijeenkomsten. Ga je met ons mee op Klimaatexpeditie?

Luister om 19.00 naar de Kracht van Houten via www.omroephouten.nl of in de ether op 107.3 FM.

Geef een reactie