Informatie-avond voor energie-enthousiastelingen

Wilt u aan de slag met energiebesparing of –opwekking? En vindt u het leuk om hierbij ook andere buren, wijkgenoten of andere Houtenaren op weg te helpen? Kom dan 6 november om 19.30 uur kennismaken met de initiatieven en de bewoners erachter.

Inmiddels zijn er in Houten al veel mooie energie-initiatieven en staan er veel duurzame energieprojecten in de startblokken. Deze werken samen in de Energietafel Houten, een platform voor actieve energie-initiatieven. De duurzame bestaande wijk, De Hoeven Energie, en de nieuwe wijk, Ecowijk Mandora, zijn hier mooie voorbeelden van. De Klimaatexpeditie Houten is gestart om inwoners te betrekken bij de energietransitie in de gemeente Houten.

Enthousiastelingen verzamelen!

Afbeelding: Radboud Wanders, CC BY-NC.
De energietafel wilt graag een groep van enthousiaste en actieve bewoners vormen die willen mee helpen en bijdragen aan het opzetten en het realiseren van deze mooie projecten. Huidige actieve bewoners geven aan dat samen werken aan duurzame energie in jouw buurt veel voldoening geeft, zorgt voor nieuwe ervaringen en expertise, en je lokale sociale netwerk vergroot. Vind jij het leuk om advies te geven, mensen te enthousiasmeren, online of offline te communiceren, om aanspreekpunt te zijn in de wijk of nog iets anders? Kom dan naar de informatie-avond voor energie- enthousiastelingen.

Locatie: Bibliotheek Houten, Onderdoor 158, Houten – zaal paars, 2e verdieping. Aanmelden kan via energietafelhouten@gmail.com.

Eén reactie

Geef een reactie