Duurzame huiseigenaren openen hun deuren in gemeente Houten

Op zaterdag 4 en 11 november openen huiseigenaren in het hele land hun deuren tijdens de opendeurdagen van de Nationale Duurzame Huizen Route. Er zijn diverse voorbeelden te bekijken zoals isolatie, HR++-glas en gasloos wonen. Bent u benieuwd naar de ervaringen met duurzame maatregelen? Schrijf je in bij een van de woningen en hoor ervaringen uit de eerste hand. Huiseigenaren vertellen met enthousiasme over de energiebesparende maatregelen die zij genomen hebben.

Veel mensen willen aan de slag met het energiezuinig maken van hun woning, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Een verhaal van iemand uit de buurt levert nuttige informatie op over verbruik, comfort en allerlei praktische zaken. Bezoekers zijn enthousiast over deze unieke kans om bij anderen thuis te kijken. “Ik heb nu een veel beter beeld wat ik zelf kan doen,” reageerde een bezoeker vorig jaar. Ontdek ook in de praktijk welke voordelen duurzame maatregelen voor u kunnen betekenen.

Maak kans op een midweek in Haps

Huiseigenaren en bezoekers maken kans op een midweekje weg in een strohotel in Haps (Brabant). Voor meer informatie, voorbeelden of om u in te schrijven voor een woning, kijk op deze website. Bent u trots op de genomen maatregelen bij u thuis? Doe ook mee met de Duurzame Huizen Route.

Geef een reactie