Huren en energie besparen? Het kan!

De huurdersbespaaravond gaat over praktische maatregelen die je zelf als huurder kunt nemen om geld te besparen en om comfortabeler te wonen. Graag kijken we samen met u naar goedkope en goed zelf uit te voeren oplossingen. Oplossingen die leiden tot een comfortabelere, gezondere woonomgeving en die ook nog eens snel winst opleveren in de portemonnee. Want dat is waar we naar streven: een gelukkige en gezonde huurder. Iedereen die in Houten een woning huurt is welkom!

Dit willen we voor iedereen mogelijk maken. Daarom krijgen de eerste 100 U-pas-houders die zich aanmelden en deelnemen per adres een energiebesparende cadeaubox van de gemeente Houten!

Wanneer: maandag 13 november – 19.45-22.15 uur
Waar: Wellantcollege, Randhoeve 2, Houten
Aanmelden: stuur een mail naar HuurdersAdviesRaadHouten@outlook.com

Aanmelding is alleen verplicht als u in aanmerking wilt komen voor een energiebesparende cadeaubox.

Programma huurdersbespaaravond

19.45 – Ontvangst
20.00 – Welkom door HAR Houten en De Hoeven Energie
20.10 – Wijnand Jonkers, Natuur en Milieufederatie Utrecht: Hoe kun je zelf energie besparen in je huurhuis? Inclusief quiz met prijzen!
20.55 – Korte pauze
21.05 – Ervaring met besparen. Welke maatregelen kun je zelf nemen? O.a. CV-optimalisatie: meer warmte voor je geld, praktische ventilatietips en het meten van het elektriciteitsverbruik van apparaten.
21.45 – Informatiemarkt: stel uw vragen aan de deelnemers!
22.15 – Einde avond

Deze avond wordt georganiseerd door de HuurdersAdviesRaad Houten (HAR Houten) en De Hoeven Energie (DHE) en maakt deel uit van de Klimaatexpeditie Houten. De bovenstaande afbeelding is afkomstig de website van Milieucentraal.

Eén reactie

Geef een reactie