Inkoopactie energiebesparing: informatieavond op 23 november

Volgende week start een gemeentelijke inkoopactie energiebesparing. Deze actie helpt bij het verduurzamen van de woning. Het Regionaal Energieloket heeft installateurs geselecteerd die hoge kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. Door samen in te kopen geldt tijdens de actie een extra korting! Je kunt nu al vrijblijvend inschrijven voor de inkoopactie energiebesparing. Dat kan via de website. De inschrijving sluit op 15 januari 2018.

Informatieavond

Op 23 november aaanstaande is een informatieavond op het gemeentehuis om meer te horen over de actie. Het programma start om 19:30 uur, inloop is vanaf 19:15 uur. Tijdens deze avond wordt in beeld gebracht welke stappen gezet kunnen worden om de woning uiteindelijk helemaal energieneutraal te maken. Dit wordt gedaan aan de hand van twee voorbeeldwoningen uit Houten. Vervolgens wordt meer over de inkoopactie verteld, die kan helpen de eerste stap te zetten. Voor vragen kun je contact opnemen met het Regionaal Energieloket via groepsaankopen@regionaalenergieloket.nl of via 088-525 4110.

Geef een reactie