Hoe maak ik een Energieplan voor mijn huis?

Je wilt jouw energierekening verlagen? Meer comfort in huis of naar een energieneutraal huis zonder gas? Bij het verduurzamen van je huis komt er veel op je af. Je hebt vele keuzes te maken. Een energieplan helpt je daarbij.

Informatieavond

Op donderdagavond 1 februari vertellen twee bewoners je over hun eigen duurzame verbouwing. Vervolgens neemt Kees Stap van het Energiepaleis je mee op pad naar jouw eigen duurzamere woning. Welk doel wil je bereiken? Hoe past dit in je woning? En welke maatregelen vereist dit? Alle ingrediënten voor je eigen Energieplan passeren de revue.

Energieadvies meenemen

Ben jij klaar om meteen een stap verder te gaan? Dan jij je deze avond aanmelden voor een energieadvies. Er kunnen 40 verschillende typen huizen deelnemen. De criteria voor deelname worden op de avond bekend gemaakt. De energieadviezen komen later in een openbaar toegankelijke database. Zo kunnen andere Houtenaren met eenzelfde type huis gebruiken maken van de energieadviezen voor jouw huis!

Meer informatie

Datum: 1 februari 2018
Tijstip:  19:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur)
Locatie: Raadzaal van het gemeentehuis (Onderdoor 25, Houten).

Aanmelden kan via Facebook. Niet verplicht, wel handig.

De informatie avond wordt georganiseerd door De Klimaatexpeditie Houten. De energieadviezen worden mogelijk gemaakt door Houtense energie-vrijwilligers en het Duurzaamheidsfonds Houten.

Geef een reactie