Bakfietsen gezocht

Ben jij als Houtenaar in het bezit van een bakfiets? Staat jouw bakfiets ook regelmatig stil? En ben je bereid jouw bakfiets veilig, tegen een kleine vergoeding en zonder veel gedoe te delen met andere Houtenaren?

Bouw dan mee aan het eerste lokale deelbakfietsnetwerk voor een nog duurzamer Houten.

Dit voorjaar willen we het bakfietsaanbod online hebben. Als eigenaar bepaal je zelf wanneer de fiets beschikbaar is en welke vergoeding je vraagt. Gebruikers kunnen de fiets eenvoudig online reserveren en afrekenen. De overdracht regel je persoonlijk of veilig met een sleutelkluisje, een degelijk bevestigingspunt en een goed kettingslot. De gemeente Houten stelt budget beschikbaar voor degelijk bevestigingsmateriaal voor een tiental bakfietsen.

En wij helpen je graag om alles in te regelen en te monteren.

Doe je mee?

Klik hier voor meer informatie of meld je direct aan.

Geef een reactie